Rolluiken en screens

ROLLUIKEN

Bij Verberckmoes ramen en deuren hebt u een heel ruim aanbod aan alle soorten rolluiken desgevallend voorzien van alle nodige domotica.
Voor onze rolluiken werken we vooral met onze leverancier Soprofen uit Lokeren. Meer info op www.soprofen.be

Voorzetrolluiken

HET IDEALE ROLLUIK VOOR RENOVATIE

HET IDEALE ROLLUIK VOOR RENOVATIEDe buitenkasten van SOPROFEN zijn met name geschikt in renovatie wanneer er geen plaats voorzien is voor een rolluik. Bovendien voegen ze een architecturale design toets toe aan de gevels van nieuwbouw.

Rolluiken uit één stuk

HET EPB-LUIK BIJ UITSTEK

HET EPB-LUIK BIJ UITSTEK

Monobloc is een geheel "rolluik + venster" dat specifiek is aangepast voor nieuwe constructies. Naast de eenvoudige plaatsing, zorgen de laatste innovaties ervoor dat dit product uitzonderlijke prestaties vertoont inzake warmte, geluid en luchtdoorlatendheid. Bovendien is het conform de vereisten van EPB en energiezuinige woningen.

Inbouwrolluiken

INTEGRATIE IN AL UW PROJECTEN

INTEGRATIE IN AL UW PROJECTEN

De inbouwluiken zijn volledig opgenomen in het gebouw en dus onzichtbaar in opgetrokken stand, terwijl de beglazing maximaal vrij wordt gehouden. Dankzij een exclusief scheidingssysteem van SOPROFEN, beschermen ze uw grote glasramen en bieden ze u de veiligheid die u nodig heeft!

Domotica elektrische rolluiken

ZOEK DE IDEALE COMFORTOPLOSSING VOOR U
Het uitrusten van uw luiken met een motor is tegenwoordig een standaard geworden voor een dagelijks comfort.
De toekomst ligt in het 'communicerende huis', waar alle elektrische inrichtingen van de woning geprogrammeerd en zelfs bestuurd kunnen worden op afstand.
Met domotica en elektrisch rolluik spaart u niet enkel energie uit, maar stijgt uw wooncomfort ook aanzienlijk.

BINNEN EN BUITENZONWERING

Bij Verberckmoes ramen en deuren hebt u een heel ruim aanbod aan alle soorten binnen en buitenzonwering desgevallend voorzien van alle nodige domotica.

 
Voor onze buitenzonwering werken we vooral met onze leverancier Soprofen uit Lokeren. Meer info op www.soprofen.be , Voor onze binnenzonwering werken we vooral met onze leverancier Renson. Meer info op www.renson.be

Om volop te genieten van het zomerseizoen denkt u eens aan het uitrusten van uw deuren en vensters! De zonweringen behouden de binnentemperatuur van uw woonruimte en regelen de hoeveelheid licht die invalt; horren laten de lucht binnen maar insecten en stuifmeel niet!

INTERESSE IN 1 VAN ONZE PRODUCTEN ?

Contacteer ons steeds vrijblijvend op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer info

 

 

 

 

 

 

Vakmaatschap op maat

Al onze ramen, deuren, veranda’s, pergola’s, … worden in ons atelier gefabriceerd met de meeste zorg. Voor kwaliteit ben je bij ons aan het juiste adres.
Onze producten worden door ons eigen personeel gefabriceerd, geleverd, geplaatst en afgewerkt. Zo kunnen wij 100 % waarborg geven gedurende de samenwerking.

contacteer ons

Verberckmoes ramen en deuren

Cadzandstraat 8

9112 Sinaai

Gsm: 0476/69 80 70

Fax: 03 772 58 82 

verberckmoes.bvba@telenet.be

BE 0466 592 566

Hoogwaardige aluminium profielen

Verberckmoes bvba werkt uitstuitend met hoogwaardige aluminium profielen van de firma Aliplast .

Belgisch product

25 jaar lakgarantie!

Dankzij de 25 jaar lakgarantie genieten jouw ramen en deuren van de beste bescherming.