Verandas / Terrassendak

Een  veranda biedt een nieuwe wereld van plezier, comfort en vrijheid. Het is de overgang tussen de omliggende natuur, een ontspanningsruimte en een comfortruimte om van te genieten. Dit alles beleef je alleen of met vrienden en familie. Ga voor een klassieke, hedendaagse, moderne of minimalistische stijl en proef het eindeloze geluk. Wij geven jou zekerheid op kwaliteit en vakkennis.

IMG 0223
IMG 0239
IMG 0297
IMG 0301

Woonveranda

Een  woonveranda met profielen van Aliplast breidt jouw woning uit. Het is een volwaardige, extra ruimte die mooi aansluit op jouw woning. Een woonveranda geeft je het gevoel geeft dat je van binnenaf van jouw tuin kan genieten. Onze woonveranda's beantwoorden aan hoge kwaliteitsnormen en worden volledig op maat gefabriceerd. Met een Aliplast veranda ben je verzekerd van ongeëvenaarde thermische en akoestische kwaliteit. Zo kan je gegarandeerd elk seizoen van jouw veranda genieten. Bovendien bespaar je energie en sta je duurzamer in het leven. Kies uit het brede gamma een veranda die exact past bij jouw smaak en levensstijl.
 
Naast de esthetiek van jouw woonveranda is er het veiligheidsaspect. Al onze systemen ondergaan een reeks testen waarbij veiligheid voorop staat. De focus ligt op bestendigheid tegen water en wind. woonveranda, extra ruimte, thermische en akoestische kwaliteit

Bekijk meer info

Terrasoverkapping

Exclusief en uniek verandadak niet-termisch systeem met binnen-of buitenliggende statica

Met een  terrasoverkapping creëer je een unieke buitenruimte. Geniet maximaal van het buitenzijn, en van de andere bijkomende voordelen.

Dankzij een terrasoverkapping geniet je van lange zomeravonden, maar kan je tegelijkertijd ook een stukje schaduw opzoeken. Bovendien beschermt de aangrenzende terrasoverkapping jouw woning in de zomer tegen de warmte. Blijf rustig buiten vertoeven en schuil onder de overkapping tijdens zomerse buien. En geniet langer van jouw tuinmeubelen, aangezien deze niet lijden onder de weersomstandigheden.

Vakmaatschap op maat

Al onze ramen, deuren, veranda’s, pergola’s, … worden in ons atelier gefabriceerd met de meeste zorg. Voor kwaliteit ben je bij ons aan het juiste adres.
Onze producten worden door ons eigen personeel gefabriceerd, geleverd, geplaatst en afgewerkt. Zo kunnen wij 100 % waarborg geven gedurende de samenwerking.

contacteer ons

Verberckmoes ramen en deuren

Cadzandstraat 8

9112 Sinaai

Gsm: 0476/69 80 70

Fax: 03 772 58 82 

verberckmoes.bvba@telenet.be

BE 0466 592 566

Hoogwaardige aluminium profielen

Verberckmoes bvba werkt uitstuitend met hoogwaardige aluminium profielen van de firma Aliplast .

Belgisch product

25 jaar lakgarantie!

Dankzij de 25 jaar lakgarantie genieten jouw ramen en deuren van de beste bescherming.